Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd penthouse-våning med hänförande havsutsikt

Fakta Bilder

169m2 3 Sovrum i San Agustin

I den västra utkanten av Palma, mittemot kungliga slottet i Marivent och bara några steg från sandstranden i Cala Mayor, byggs denna exklusiva nya projekt med 9 lägenheter, ett luftkonditionerat gym och en gemensam pool. Den tilltalande byggnaden imponerar med sin moderna arkitektur och högkvalitativa konstruktion, men framför allt med sin förstklassiga utrustning. Alla lägenheter har ljud- och värmeisolering enligt tysk standard, öppna kök med Miele-apparater (Gaggenau i takvåningarna), naturstens-golv i stort format, ekparkett i sovrummen, golvvärme med individuell rumskontroll, Sonos ljudsystem, stort golv -fönster till tak och en eller två parkeringsplatser i garage. Lägenheterna på bottenvåningen har 1-2 sovrum och ett vardagsrum med öppet kök och utsikt över den privata trädgården med en stor terrass och privat pool. Men även i lägenheterna på 1: a våningen kan du njuta av din middag i kvällssolen på den sydvästra terrassen. Om du vill ha ännu mer lyx hittar du det i de tre takvåningar: 2 eller 3 sovrum på nedre plan och ovanför ett rymligt vardagsrum med öppet kök och havsutsikt samt tillgång till en delvis täckt terrass med gasspis och en liten, planterad uteplats, en av dem skapar en speciell atmosfär och från vilken du också kan komma åt den rymliga takterrassen med privat pool och utekök. Här kan du njuta av fördelarna med den soliga ön med en fantastisk utsikt över havet. Du vill inte bara spendera din tid här på sommaren, även under de kallare månaderna kan du verkligen njuta i denna takvåning tack vare det privata hälsocentret med bastu, bubbelpool och en utomhusdusch.

 • Boyta

  169m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02LHFT
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 391 728 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: