Lavin Estates | Nybyggd takvåning i högsta kvalitet med en fantastisk…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd takvåning i högsta kvalitet med en fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

96m2 2 Sovrum i Palma

Denna högkvalitativa takvåning i bostadskomplexet "Palma Marítimo", beläget på Palmas berömda hamnpromenad "Paseo Marítimo", erbjuder en spektakulär utsikt över hamnen och den berömda katedralen. Denna moderna lyxlägenhet består av ett rymligt vardagsrum med tillgång till terrassen, ett sovrum med eget badrum, ytterligare två dubbelrum som delar badrum och ett öppet kök som uppfyller alla förväntningar. Några av de andra tillbehören är: luftkonditionering varm / kall och energieffektiv golvvärme, fönster med utmärkta termiska och akustiska egenskaper, motoriserade mörkläggningsgardiner, högkvalitativa parkett- och stengolv, digital-TV, LED-belysning i kök och badrum och mycket mer. De moderna faciliteterna av hög kvalitet med stor uppmärksamhet på detaljer, den fantastiska utsikten och det centrala läget i ett av de mest prestigefyllda områdena i den Baleariska huvudstaden gör detta bostadsområde unikt. Paseo Marítimo med sina många barer och kaféer och dess idrottsanläggningar erbjuder sina invånare ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Det populära Santa Catalina-området, med sin berömda matmarknad, många butiker och några av öns bästa restauranger, ligger bara en kort promenad bort. Den historiska stadskärnan med alla dess sevärdheter ligger också inom gångavstånd. Slutförandet av anläggningen planeras till hösten 2020. Bostadskomplexet består av 10 lägenheter med 2 till 3 sovrum.

 • Boyta

  96m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02EIMN
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 274 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: