Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd trendig villa med panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

342m2 5 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Denna moderna, nybyggda villa ligger i ett lugnt område på Costa den Blanes och erbjuder en underbar panoramautsikt över Puerto Portals hamn. Från det rymliga vardagsrummet och matsalen med Birgit Müllers öppna kök kan man njuta av en underbar utsikt över havet och ha tillgång till terrasserna och trädgården. De 5 sovrummen är fördelade på två våningar, alla med badrum och garderober. Ytterligare funktioner inkluderar ett dubbelgarage, golvvärme med en luftvärmepump, luftkonditionering med luftkonditionering, pool och en Medelhavsträdgård.

 • Boyta

  342m2
 • Tomt

  1214m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02IMIL
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: