Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd, vacker villa i populärt område

Fakta Bilder

240m2 4 Sovrum i Sa Cabaneta

Detta vackra nybyggda villa ligger i ett populärt bostadsområde nära Palma och erbjuder många shopping- och fritidsmöjligheter. Huset är uppdelat i två våningar och har ett stort vardagsrum och matsal, ett rymligt kök på 21 m² med tvättstuga, tvättstuga, gästbadrum, 4 sovrum och 2 badrum, varav ett är badrum med hydromassage. Utomhusområdet har en solterrass, en 10x5m pool, en grillplats, en veranda och flera terrasser. Övriga tillbehör: Teakbehandling inuti, yttre behandling av vit aluminium, centralvärme för stadsgas, förinstallation för varmt / kallt klimat, inbyggda garderober och dubbelgarage.

 • Boyta

  240m2
 • Tomt

  1096m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  00AC51
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 040 162,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: