Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggprojekt av lyxvillor i Bonanova - Sold

Fakta Bilder

DO NOT PUT ONLINE - Sold

Imponerande nybyggnadsprojekt med flera terrasser och infinity-pool

I Bonanova är ett fantastiskt byggprojekt under konstruktion bestående av två exklusive villor. Arkitektur, design, materialval och inredning får högsta kvalitetsstandard som lämnar inga önskningar öppna. Det större av de två villorna har en boyta om 585m2 fördelat över tre plan. Entréplan innehåller generös öppen salong/matsal, ett mycket modernt och komplett utrustat kök samt ett sovrum med badrum en suite, en gästtoalett och ett grovkök. En trappa upp kommer sovavdelningen att finnas bestående av stort huvudsovrum med privat badrum samt tre ytterligare sovrumssviter, två av dem med utgång till en balkong. I bottenvåningen byggs ett garage med plats för upp till tre fordon samt ett stort rum som kan valfri användas som spa eller som hemmabio. Den vackra utemiljön får flera terrasser, en fantastisk infinity-pool, en anlagd medelhavsträdgård och inte minst en vidsträckt utsikt över det vackra mallorcinska landskapet ända bort mot hamnen i Palma. Övrig faciliteter och utrustning som detta drömobjekt förses med är bl.a. centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, alarmananläggning, video intercom, en bastu samt en hiss. Bonanova är ett lugnt bostadsområde helt nära centrala Palma. I omedelbar närhet finns restauranger, barer och shoppingsmöjligheter. Många fina badstränder kan nås på några bilminuter.

 • Boyta

  585m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  7306
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: