Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggnadsprojekt för uppförande av Frontline-villa med panorama-havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

607m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna moderna och ljusa villa är just nu under byggnation i El Toro. Villan får en helt fantastisk vidsträckt utsikt över den exklusiva marinan Port Adriano och byggs med högsta kvalitet och bästa materialval. Fastighetens tomtmark är på ca 1007 kvm varav boytan upptar ca 607 kvm och får flera sköna solterrasser för både sol och skugga på totalt ca 58 kvm, en ca 22 x 3,30 m stor swimmingpool och allt omges av en vacker medelhavsträdgård. Villan byggs i tre plan innehållande i entréplan: vardagsrum/matsal, komplett utrustat lyxkök och en gasttoalett. Härifrån nås terrassen, poolområdet och trädgården. En trappa upp kommer sovrummen att finnas, såsom mastersvit med walk-in-closet och privat badrum samt ytterligare tre sovrumssviter. I bottenvåningen är det tänkt att gästlägenheten ska ligga. Övriga faciliteter som detta drömhem kommer att förses med är bla tvåglasfönster, centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, rörelsedetektorer, video intercom, alarmsystem, automatiskt bevattningssystem för trädgården och ett garage med plats för upp till tre fordon. Bostaden byggs nära den moderna yachthamnen Port Adriano med lyxig shopping, eleganta restauranger och barer. Det är även nära till flera fina badstränder och till de tre golfbanor av Santa Ponsa. Färdigställande av lyxfastigheten är planerad till hösten 2017.

 • Boyta

  607m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2809
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: