Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • NYBYGGD VILLA I POPULÄRT OMRÅDE

Fakta Bilder

751m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna nybyggda villa ligger i ett av de mest populära bostadsområdena i Nova Santa Ponsa nära den moderna marinan Port Adriano, sandstranden i El Toro och de många golfbanorna i Santa Ponsa. Fastigheten i sig är optimal, översvämmad av ljus och generöst uppdelad. Den öppna designen stöds av den inre uteplatsen i huset, som är iscensatt av en knivig olivträd. Flödande övergångar mellan rummen och de rymliga utomhusområdena samt teknisk utrustning som golvvärme, luftkonditionering, hiss gör den här egenskapen lika perfekt som en primär bostad i solen eller som en sekundär bostad. På bottenvåningen finns ett av de rymliga sovrummen, på övervåningen finns ytterligare två sovrum med badrum badrum förutom master-sviten. Var och en av dessa sovrum har tillgång till den fantastiska solterrassen med utsikt över Nova Santa Ponsa till havet. Takterrassen har alla nödvändiga anslutningar (el och vatten) för att utrusta den med ett fantastiskt avkopplingsområde. Förutom det tekniska rummet finns det andra rum i källaren för multifunktionell användning. Andra funktioner inkluderar: pool, garage, parkeringsplats, larmsystem etc.

 • Boyta

  751m2
 • Tomt

  1656m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GQ38
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 409 618,05 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: