Lavin Estates | Nybyggd villa med stort ljusinsläpp och en fantastisk…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa med stort ljusinsläpp och en fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

407m2 4 Sovrum i Alcudia

Denna nybyggda, ljusa villa ligger i det eftertraktade bostadsområdet Bonaire, Alcudia, på norra Mallorca och erbjuder absolut komfort under hela året med en kombination av traditionell, Medelhavsstil och moderna komponenter. På bottenvåningen återfinns det rymliga vardagsrummet med det eleganta angränsande köket, tvättstuga, skafferi och matsal. På denna nivå hittar vi också ett av de fyra sovrummen och ett separat duschrum. På övervåningen finns tre sovrum, alla med badrum en-suite. Master sviten kännetecknas speciellt av sin storlek och dressing room. Ytterligare ett läs- eller TV-rum, som enkelt kan omvandlas till ytterligare ett sovrum, kompletterar detta våningsplan. Från alla rum på bottenvåningen och på övervåningen har man direkt tillgång till terrasserna, på bottenvåningen med det attraktiva poolområdet. Husets orientering garanterar en fantastisk utsikt över havet och det omgivande naturlandskapet från alla terrasser (bottenvåningen, första våningen och taket) samt inifrån. Huset har en komplett källare och erbjuder förutom plats för byggnadsunderhåll och många förvaringsutrymmen också ett garage med plats för 3-4 bilar. De nödvändiga dokumenten för att erhålla en hyreslicens har överlämnats till myndigheterna och fram till den slutliga licensen (ETV) är det tillåtet att hyra fastigheten till semesterfirare. En mycket bra inkomst garanteras praktiskt taget på denna eftertraktade villa. Platsen för villan är perfekt, den ligger nära några av de vackraste stränderna på norra ön samt den vackra gamla staden Alcudia, Puerto de Alcudia, golfbanan Alcanada och en lång lista med andra utmärkta bekvämligheter.

 • Boyta

  407m2
 • Tomt

  1054m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02JO81
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 735 700 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: