Lavin Estates | NYBYGGD VILLA MED UTSIKT ÖVER PORT ANDRATX BÅTHAMN
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • NYBYGGD VILLA MED UTSIKT ÖVER PORT ANDRATX BÅTHAMN

Fakta Bilder

500m2 5 Sovrum i Port Andratx

Den exceptionella Villa Mimosa ligger på en 1 380 m² hög tomt i ett av de mest prestigefyllda bostadsområdena i Port Andratx. Villa Mimosa har 791 m² boyta, varav mycket möblerades i samarbete med den lyxiga inredningsstudion Terraza Balear. Fastigheten erbjuder 4 sovrum med egna badrum (valfritt 5:e sovrummet med badrum), en rymlig matsal och vardagsrum med öppet och fullt utrustat designkök från Poliform/Gaggenau, en exklusiv spa- och hälsoavdelning med bastu och uteplats med vattenfall. Den 141 m² stora solterrassen med infinity-saltvattenpool nås från vardagsrummet via motoriserade franska dörrar. En glashiss leder till takterrassen med relaxavdelning och jacuzzi. Färdigställande är planerat till hösten 2022.

 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  1380m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02PGMY
 • Badrum

  6
 • Pris

  7 572 110 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: