Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppmodern nybyggd lyxvilla med panoramablick över hamnen i Puerto Andratx

Fakta Bilder

429m2 6 Sovrum i Puerto Andratx

Denna enastående helt nybyggda drömvillan i ljuvligt söderläge ligger på en höjd i Puerto Andratx och erbjuder en härlig panoramablick mot den vackra naturhamnen. Fastighetens tomtmark är på ca 1330 kvm varav boytan upptar ca 429 kvm. Bostaden har flertal sköna terrasser och uteplatser för både sol och skugga, en stor infinitypool, vacker medelhavsträdgård med sommarkök och separat whirlpool samt en spatiös takterrass med jacuzzi och lounge. Husets välkomnande hall har dubbel takhöjd är ljus och luftig och erbjuder i entréplan en i flera delar öppningsbar glasfront från golv till tak som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Här ligger salongen med öppen spis och det komplett utrustade Bulthaupt-köket i öppen planlösning. I drömvillans övervåning finns fyra sovrum med privata badrum en suite och egen liten balkong. I bottenvåningen finns en elegant bar med stort vinskåp, hemmabio, gym, bastu, ytterligare en sovrumssvit med utgång till trädgården samt en mysig gästlägenhet. Övriga faciliteter och utrustning som detta fantatiska hem erbjuder är bla garage för tre bilar, förråd, golvvärme, aircondition, solceller samt en hiss upp till takterrassen. Den pittoreska hamnen av Puerto Andratx med dess exklusiva restauranger och butiker finns helt nära. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  429m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  104297
 • Badrum

  6
 • Pris

  11 531 660 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: