Lavin Estates | NYBYGGDA DESIGNLÄGENHETER I SANTA CATALINA
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • NYBYGGDA DESIGNLÄGENHETER I SANTA CATALINA

Fakta Bilder

m2 2 Sovrum i Santa Catalina

Detta högkvalitativa nybygge med en attraktiv fasad och bra design kommer att byggas i ett omtyckt bostadsområde i Palmas trendiga Santa Catalina-distrikt med sina många kaféer, restauranger, butiker och Santa Catalina-marknaden, och bara några minuters promenad från Palmas sport- och tennisklubb och stadens centrum. Byggnadstillståndet har redan godkänts.
Projektets 4 lägenheter täcker var och en ett helt plan och innehåller två sovrum, två badrum och ett sovrum med eget badrum och en walk-in-closet. En mycket stor uteplats och en trädgård med privat pool är ytterligare egenskaper hos lägenheten på bottenvåningen. Mitt i staden en liten oas! Lägenheterna på första och andra våningen har en privat takterrass på 11 m2 utöver en liten täckt terrass. Den 38 m2 stora takterrassen och den täckta terrassen i takvåningen lockar båda till att koppla av och njuta av solskenet. Antingen en trappa eller en hiss kan användas för att komma åt de privata takterrasserna.
De elegant utformade lägenheterna erbjuder ett stort vardagsrum och matsal med ett högklassigt kök i öppen planlösning eller halvöppen planlösning med Siemens inbyggda vitvaror. De har också fönster från golv till tak som släpper in massor av naturligt ljus. Parkettgolven ger rummen en riktig mysig känsla. Dessutom finns det individuellt reglerad luftkonditionering, vattensystem med golvvärme, aerotermisk uppvärmning, dubbla glasrutor, förinstallation för ett ljudsystem (kompatibelt med Sonos), hiss och ett förråd.

 • Sovrum

  2
 • Property ID

  000FRV
 • Badrum

  2
 • Pris

  950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: