Lavin Estates | Nybyggt lyxboende i Palmas mest trendiga distrikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggt lyxboende i Palmas mest trendiga distrikt

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i Santa Catalina

Nybyggt modernt hus i hög kvalitet. Huset har fyra dubbelrum, alla med badrum en-suite, ett stort vardagsrum med matplats, ett öppet kök och en fantastisk utsikt. Golvvärme, luftkonditionering, hiss, garage för två bilar, uteplats med medelhavsvegetation och en vacker solterrass med havsutsikt och en pool för att söka svalka under varma dagar.

Med cirka 300 soldagar om året är Palma de Mallorca ett bra ställe att bo på. De senaste åren har områdena kring Santa Catalina, Paseo Marítimo och stadens hamn blivit centrum för det kosmopolitiska samhället. Santa Catalina har utvecklats till det trendiga distriktet i den baleariska huvudstaden. Med sina många konstnärscaféer, pop-up-butiker och moderna restauranger har gatorna en internationell känsla av en metropol. Distriktets sluttning har fördelen att många av lägenheterna har utsikt över stadens hamn - även på andra eller tredje linjen. Direkt vid hamnen, väster om stadens centrum, ligger Paseo Marítimo, huvudartären i stadens nattliv, med intilliggande San Agustin. Förutom många exklusiva klubbar och restauranger imponerar Paseo Marítimo också med sin hisnande utsikt över hamnen och katedralen och dess närhet till stadens centrum, som kan nås på några minuter genom att promenera längs strandpromenaden.

 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GTHF
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 421 335 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: