Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny exklusiv och designad lyxvåning nära havet vid Illetas - Sold

Fakta Bilder

125m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Ny exklusiv och designad lyxvåning nära havet i San Agustin

En fantastisk chans att förvärva en nybyggd lyxvåning i en strandnära fastighet under konstruktion i populära San Augustin. Läget är suveränt, med utsikt över havet och marinan endast ett par kvarter från vattnet. Huset består av tre våningsplan totalt med en lägenhet på varje. All design i skandinaviskt elegant stil, ljusa färger och exklusiva material. Denna våning i markplan är 180 m2 totalt med en boyta om 125m2 och terasser på 55m2. Fönster från golv till tak har havsutsikt mot sydväst. Kök med matplats, vardagsrum och utgång till terrass med utsikt mot havet. Master bedroom med badrum och dressingroom en suite. Två till tre sovrum med badrum och utgång till terrass. Gästtoalett och tvättstuga. Den soliga trädgården får ett mysigt gemensamt område med saltvattenpool på ca 40 m2, utekök, grill och loungeyta. Övriga faciliteter är golvvärme, luftkonditionering varm/kallt och ett ca 20 kvm stort garage. San Augustin ligger endast några minuters bilfärd från Palma och har stränder, butiker och restauranger inom gångavstånd.

 • Boyta

  125m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104310
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: