Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Härligt planerat lyxvilla på 2135 kvm stor tomt direkt vid golfbanan

Fakta Bilder

Nyproduktion direkt vid golfbanan

Precis vid golfbanan i Santa Ponsa byggs denna enastående, eleganta fastighet på en plan tomt på 2135m ². Beräknat slutdatum sista halvåret 2020. Alla produkter av toppmärken en modern arkitektur med Medelhavsaspekter identifierar den exklusiva egendom. Bottenvåningen är uppdelad i en representativ hall, ett rymligt vardagsrum och matsal med öppet designkök av märket Birgit Müller, ett andra kök, 2 sovrum, tex för personal, den andra är dedikerad som ett gästsovrum, båda med eget badrum, en arbetsplats, tvättstugan och en gästtoalett. Alla utrymmen och platser på bottenvåningen har tillgång till den rymliga trädgården med en stor pool. På övervåningen finns master-sviten med påklädningrum, jacuzzi och stort badrum, ytterligare tre sovrum, alla med eget badrum. Källarstilen består av en biograf, ett stort spa. inomhuspool, turkiskt bad, bastu, dusch, jacuzzi och relaxavdelning tillsammans med en hälsoklubb, en toalett och ett vinställ. Ytterligare funktioner i detta hem är: dubbelgarage, natursten och ekgolv, luftkonditionering varm / kall, golvvärme med värmepump, två eldstäder, hushållsapparater för matlagning av Gaggenau och Miele, Schüco aluminiumfönster och en Sonos stereo.

 • Boyta

  760m2
 • Tomt

  2135m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02GTRO
 • Badrum

  9
 • Pris

  7 659 804,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: