Lavin Estates | Nyrenoverad takvåning med havsutsikt i El Terreno
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyrenoverad takvåning med havsutsikt i El Terreno - Sold

Fakta Bilder

106m2 2 Sovrum i El Terreno - Sold

Helt nyrenoverad lägenhet med underbart ljusinsläpp och öppen planlösning Denna nyrenoverade och rymliga takvåning ligger på 11:e våningen i en byggnad med hiss och gemensam pool i El Terreno. Bostaden ligger precis intill Bellver park och slott, perfekt för promenader i naturen och ändå bara en kort promenad från närliggande bekvämligheter och restauranger. Lägenheten på 106 m2 med en öppen planlösning och ljust vardagsrum, kök, matsal erbjuder en härlig inglasad balkong på ca. 8 m2 som kan öppnas upp om så önskas och en fantastisk utsikt över träden, takåsarna och havet. Det finns ett master bedroom med eget badrum och ett gästsovrum och separat badrum. Varje sovrum har en liten balkong. I lägenheten som säljs med nya möbler ingår luftkonditionering, handdukstork, isolerade ytterväggar, dubbelglasade fönster, osmosanläggning för dricksvatten, en täckt parkeringsplats och ett rymligt förråd i källaren. Samhället har tillgång till hiss och en gemensam pool. Detta är det perfekta boendet både för permanent boende och för härliga semesterveckor och trevliga långhelger!
 • Boyta

  106m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02QUXE
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: