Lavin Estates | Nyrenoverad takvåning med underbar havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyrenoverad takvåning med underbar havsutsikt

Fakta Bilder

96m2 3 Sovrum i Bonanova

Denna takvåning renoverades våren 2020 med endast de bästa materialen. Lägenheten har 3 dubbelrum och två stora badrum (ett en-suite) samt två terrasser på cirka 10 m2 vardera, varav en är tillgänglig från vardagsrummet med öppet kök och den andra från sovrummet. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering inbyggd i väggen, golvvärme, ett intelligent demotic-system och ett larmsystem. Byggnaden har endast 18 enheter och har en stor gemensam pool och hiss. Erbjudandet kompletteras med en lättillgänglig parkeringsplats och ett privat förråd på cirka 6 m2.

 • Boyta

  96m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02J1YZ
 • Badrum

  2
 • Pris

  995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: