Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyrenoverad våning med havsutsikt i det exklusiva Molinar - Sold

Fakta Bilder

120m2 3 Sovrum i El Molinar - Sold

Strax bakom Molinar-stranden har denna nyrenoverade våning ett unikt läge. En bra planerad lägenhet och kvaliteten på renoveringen gör denna fastighet till ditt nya drömhus. Det ljusa vardagsrummet har direkt tillgång till den privata terrassen, där du kan njuta av en härlig utsikt över Medelhavet. Dessutom har denna nivå ett fullt och lyxigt utrustat kök och en gästtoalett. På nedre våningen finns totalt tre sovrum och två badrum (ett badrum). Dessutom finns det central luftkonditionering, en hiss i byggnaden och en privat parkeringsplats i det underjordiska garaget ingår. Detta är ett perfekt tillfälle att njuta av en exklusiv livsstil med havsutsikt i ett av de bästa områdena i Palma.

 • Boyta

  120m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02GPRM
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: