Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyrenoverad villa i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

285m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Denna vackra och välproportionerade villa har nyligen renoverats med en kombination av moderna och traditionella material med ett fantastiskt resultat. Tyst undangömt i ett av de mest önskvärda bostadsområdena i Nova Santa Ponsa. Denna fastighet ligger bara några minuter från Port Adriano och Santa Ponsa och dess stränder. På två våningar fördelas 286 kvm i en öppen planlösning, matsal och kök med direkt tillgång till trädgården, terrasser, sommarkök och stor saltvattenpool. Master-sviten ligger på första våningen med dressingsrum och bastu. Villan erbjuds fullt möblerad och har golvvärme, luftkonditionering, dubbelgarage och tvättstuga.

 • Boyta

  285m2
 • Tomt

  816m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02CGXR
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 823 317 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: