Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • NYRENOVERAD VILLA MED STRÅLANDE HAVSUTSIKT

Fakta Bilder

368m2 4 Sovrum i Bahia Grande

Denna villa, som byggdes 1983, renoveras och ligger i ett unikt område med fantastisk utsikt över Palma-bukten. Huset är fördelat på tre våningar enligt följande: in, det finns vardagsrummet matsal med öppen spis, ett separat och fullt utrustat kök, två sovrum och ett badrum med dusch; vardagsrummet / matsalen leder till en täckt terrass; första våningen består av tre sovrum med egna terrasser och två badrum, ett med dusch och det andra med dusch och badkar; nedervåningen består fastigheten av en bastu, relaxavdelning, ett stort rum med sommarkök och bar, en källare, en tvättstuga och ett badrum. Den har också en pool med motströmsystem, en liten bar och ett garage. Fastigheten har också direkt tillgång till ett viloplats i klipporna. Ytterligare funktioner: golvvärme (gasolja), reversibel luftkonditionering, marmorgolv, dubbelglasade fönster, TV via satellit och mycket mer.

 • Boyta

  368m2
 • Tomt

  744m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  025NGM
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 951 255,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: