Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyrenoverat hus i högsta standard med pool och takterrass

Fakta Bilder

247m2 4 Sovrum i Santa Catalina

På en lugn gata, bara 10 minuters promenad från Santa Catalina, återfinns detta stora hus med mycket karaktär som har totalrenoverats till högsta standard. Med ett eget garage, pool på terrassen och en fantastisk takterrass med utomhuskök för att njuta av Mallorcas långa sommarnätter, är denna fastighet en bekväm oas mitt i staden. På bottenvåningen har vi det stora vardagsrummet och matsal med öppet kök med utgång till terrassen med pool, tvättstuga och gästbadrum. Vi når övervåningen via en vacker originell trappa, där vi har 3 dubbelrum, 3 badrum (2 badrum) och ett stort "flexibelt" rum som kan användas som ett andra vardagsrum, studie / kontor eller som ett fjärde sovrum. På detta plan finns det också en täckt terrass på cirka 13m2. Slutligen har vi den c:a 100m2 takterrassen med utomhuskök och dusch, omgiven av Medelhavsvegetation och delvis täckt med en elektrisk persienn för att skydda mot solen, den perfekta platsen att koppla av. Slutföringsdatum: september - oktober 2020, besök är redan möjligt!

 • Boyta

  247m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02J0O9
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 058 544,25 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: