Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyrenoverat, ljust och modernt parhus med egen pool i Molinar

Fakta Bilder

195m2 3 Sovrum i Molinar

Detta ljusa parhus har renoverats med stort fokus på detaljer och hög kvalitet. Det ligger på ett vackert torg i det populära bostadsområdet Es Molinar, bara några steg från stranden och havet. Huset har ett rymligt och ljust vardagsrum och matsal med ett modernt öppet kök och en köksö. En sommarterrass med pool, vattenfall och belysning ligger bredvid vardagsrummet. På första våningen finns ett sovrum med ett sovrum med eget badrum, en rymlig garderob och en privat terrass med utsikt över poolen. De andra två rummen ligger på det idylliska torget, är också utrustade med garderober och delar ett separat badrum. Direkt ovanför ligger den stora takterrassen med kompositgolv, regndusch och öppen utsikt över trädgårdarna, delvis över havet. Förinstallationer för ett sommarkök är möjliga. Dessutom har fastigheten ett rymligt garage och ett spa med infraröda solstolar och ett stort badkar i källaren. Det finns också ett tvättstuga och ett annat rum. För ombyggnaden av huset användes endast högkvalitativa märkesprodukter och alla installationer, rör och linjer förnyades. Kvalitetsfunktionerna inkluderar: Fenno-sängar, ljust kök med Miele- och Bora-apparater, Gebart et Tres sanitära anläggningar, italienska naturstenar, centralvärme (viss golvvärme), luftkonditionering (varm / kall), alla persienner och poolmarkeringar med bekväma fjärrkontroll. En fastighet med hög standard på ett utmärkt läge som lämnar inget att önska!

 • Boyta

  195m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02APYT
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 770 035,15 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: