Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyrenoverat Penthouse med underbar havsutsikt

Fakta Bilder

60m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna nyligen renoverade takvåning i centrum av Illetas kännetecknas av den underbara havsutsikten som erbjuds från alla rum. Lägenheten består av två sovrum, ett badrum, en gästtoalett, ett vardagsrum och matplats och ett öppet kök, som är fullt utrustat med Bosch och Siemens maskiner. Vardagsrummet vetter mot balkongen (ca 17m²) med havsutsikt och ovanför lägenheten ligger den ca 65m² stora takterrassen med grillplats och dusch, allt för privat bruk. Lägenheten har renoverats med förstklassiga material som naturstengolv, luftkonditionering, golvvärme, öppen spis, dubbla glasrutor med solskyddsbeläggning, intelligent byggteknik, ett larmsystem och ett Sonos-ljudsystem. Det finns också en parkeringsplats och lägenhetskomplexet har en hiss. Det är nära till alla bekvämligheter som restauranger, barer, affärer och en sandstrand. Palma kan nås på 5 minuter med bil.

 • Boyta

  60m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02IXA9
 • Badrum

  1
 • Pris

  953 694,32 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: