Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nytt egendoms projekt av högsta kvalitet

Fakta Bilder

500m2 5 Sovrum i Santa Maria del Cami

På denna idealiskt belägna och sydvästläge sluttning fastighet en mycket hög kvalitet Finca som lämnar inget övrigt att önska. Material av hög kvalitet och en högkvalitativ konstruktion gör denna lyxfastighet till en unik upplevelse. Det erbjuder extremt rymliga bostadsområden, fem sovrum med eget badrum och tillgång till utomhus med pool och flera grillplatser. Hela fastigheten är anpassad till Palma. Det finns en komplett källare. Förutom två parkeringsplatser i garaget, kommer en bodega, ett gym och ett spa med en liten inomhuspool att byggas. Stilen är modern och ändå Medelhavsområdet. Den berömda arkitekten Bernardo Oliver står för autentiska byggnader med modern design. Andra installationer inkluderar golvvärme och komplett luftkonditionering, naturstengolv och träverk, samt en 18 meter lång pool.

 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  20922m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  024M2H
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 793 550 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: