Lavin Estates | OCEAN PEACE - RADHUS I EL TERRENO
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • OCEAN PEACE - RADHUS I EL TERRENO

Fakta Bilder

94m2 3 Sovrum i El Terreno

Detta exklusiva nybygge består av endast 10 radhus, som alla har en härlig utsikt över havet och Palmabukten och ligger i El Terreno, ett av Palmas bästa kvarter, bara ett stenkast från Bellverparken, det hippa Santa Catalina-kvarteret, stadens centrum och den pittoreska hamnen med sin strandpromenad. Bostäderna är fördelade på tre våningar och har många rymliga terrasser, en uteplats med en mängd medelhavsväxter och ett loungerum på taket med en pool som ger en hisnande utsikt över Palmabukten och en helt lugn atmosfär mitt i staden. Dessutom försöker designen ge byggnaden en attraktiv känsla genom att smälta modern arkitektur med en karakteristisk medelhavsflagga. Högkvalitativa komponenter och noggrann finish utlovas. Alla bostäder har minst två badrum, varav ett måste vara ett badrum, två sovrum, ett fullt utrustat kök och en underjordisk parkeringsplats. Andra egenskaper är ett fullt fungerande kök, golvvärme, trä- eller naturstensgolv samt luftkonditionering och värme. Den byggda ytan är mellan 143 och 223 m2 och de vackra terrasserna med havsutsikt är mellan 66 och 105 m2. Kostnaden för bostäderna varierar mellan 675 000 och 1 050 000 euro. Färdigställs i oktober 2021.


 • Boyta

  94m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02OYYR
 • Badrum

  2
 • Pris

  895 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: