Lavin Estates | Otrolig lyxlägenhet med egen pool vid Club de Mar
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Otrolig lyxlägenhet med egen pool vid Club de Mar

Fakta Bilder

316m2 4 Sovrum i Palma

Denna lyxlägenhet på 360 m2 totalrenoverades för några år sedan. Det ligger på populära Paseo Maritimo, bara några minuter från hamnen och köpcentret Porto Pi. Våningen har fyra rymliga sovrum, alla med badrum en-suite och dressingsrum. Enbart vardagsrummet med öppet kök och TV-hörna har en total yta på mer än 100 m2. Den delvis täckta terrassen har en egen saltvattenpool och en fatntastisk utsikt över hamnen. Lägenheten har även ett gästtoalett och ett grovkök. Utrustningen inkluderar även golvvärme, luftkonditionering, en underjordisk parkeringsplats, ett stort förråd. Det är möjligt att hyra en andra parkeringsplats. Bostadshuset, byggt 2000, består av tre andra bostäder, en per våning, samt en hiss och två in- och utgångar, varav en ligger direkt på Paseo Maritimo.

 • Boyta

  316m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  0258S2
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 600 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: