Lavin Estates | Otrolig ståtlig villa med oförglömlig havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Otrolig ståtlig villa med oförglömlig havsutsikt

Fakta Bilder

1400m2 10 Sovrum i Puerto Andratx

Fastigheten ligger på Montport med utsikt över den exklusiva naturhamnen i Port Andratx och det pittoreska bergslandskapet. Så fort man närmar sig platåfastigheten imponeras man av det spektakulära läget och den otroligt höga kvaliteten på denna ståtliga villa. Entrén till fastigheten är en rymlig förgård med huvudbyggnaden på ena sidan och gäst- och spahuset på den andra. När man går in i huvudbyggnaden öppnar den otroligt rymliga designen av villan upp för er med sin interiör designad med stor uppmärksamhet på detaljer. På första våningen finns vardagsrummet, uppdelat i olika ytor, med en ljus uteplats, chilllounge, öppen spis, rymligt huvud- och servicekök och naturligtvis tillgång till de många poolterrasserna med paviljong och dubbelpool. En glashiss leder till sovrumsvåningarna med en fantastisk mastersvit med rymligt badrum en-suite, omklädningsrum och terrass och ytterligare två gästrum med badrum och ett kontor med utsikt över Port Andratx. I källaren finns både gästsvit och personallägenhet. SPA med en inbjudande relaxavdelning ligger på första våningen i gästavdelningen. Ytterligare fem sovrum på övervåningen erbjuder ytterligare möjligheter att ta emot gäster med högsta komfort. Den tekniska utrustningen med golvvärme, luftkonditionering lämnar inget övrigt att önska och har såklart alla smarta hus-funktioner. Ett garage med tre parkeringsplatser kompletterar bilden av en perfekt fastighet. Fastigheten bredvid kan köpas för 5,6 miljoner euro.

 • Boyta

  1400m2
 • Tomt

  3497m2
 • Sovrum

  10
 • Property ID

  02D6LO
 • Badrum

  10
 • Pris

  27 474 740 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: