Lavin Estates | Otrolig villa med imponerande panoramautsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Otrolig villa med imponerande panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

431m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna otroliga fastighet med imponerande panoramautsikt och perfekt solexponering ligger på en höjd i ett av Mallorcas mest eftertraktade områden, Anchorage Hill i Bendinat, bara några minuter från Palma och den utmärkta småbåtshamnen i Puerto Portals, samt flera golfbanor och internationella skolor. Villan är perfekt för familjer som söker antingen permanentboende eller fritidshus. På övervåningen finns ett rymligt master bedroom med klädkammare och badrum en-suite, samt ytterligare tre sovrum och ett badrum, kontor, gästtoalett. Den första våningen har ett stort och ljust vardagsrum/matsal, ett fullt utrustat kök och matplats med direkt utgång till saltvattenpoolen och till en grillplats kombinerat med en härlig trädgård för att njuta av dagen i fullständig avskildhet. Ytterligare funktioner: luftkonditionering h/c, golvvärme, separat tvättstuga, ett extra badrum, marmorgolv och ett garage för två bilar. Från varje rum i denna unika fastighet kommer man att njuta av Medelhavets skönhet och utsikt över hela Palmabukten.

 • Boyta

  431m2
 • Tomt

  1006m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02OGN1
 • Badrum

  3
 • Pris

  6 267 240 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: