Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggtomt i Cala Llamp med gångavstånd till Beachclub Gran Folies - Sold

Fakta Bilder

550m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

I det vackra området av Cala Llamp, med gångavstånd till Beachclub Gran Folies och med bara några bilminuter till den lyxiga marinan av Puerto Andratx det är denna tomt på ca 1000m2 i söderläge till salu. På tomten är det tänkt att uppföra en elegant villa med panoramablick över havet och en boyta om ca 550 kvm med fyra sovrum, fyra badrum, gym, garage, hiss och takterrass. Projektet säljs inklusive alla tillstånd, fullständig utgrävning och alla arkitektkostnader (byggledning ingår ej).

 • Boyta

  550m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2796
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: