Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv strandnära lyxvåning med strålande havsutsikt i San Agustin - Sold

Fakta Bilder

125m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Missa inte denna unika chans att förvärva ett modernt och exklusivt lyxboende i en fastighet under konstruktion i populära San Augustin. Läget är suveränt på en höjd i lummiga villakvarter med utsikt över havet endast ett par kvarter från vattnet. Huset består av tre våningsplan, ligger i sydväst med en våning på varje plan. All design i skandinaviskt elegant stil, ljusa färger och exklusiva material. Denna våning har en totalyta om 180 kvm, boyta på 125 kvm och terasser om 55m2. Fönster från golv till tak med panoramautsikt mot Palmabukten och havet. Kök med matplats, vardagsrum och utgång till stor terrass. Master bedroom med badrum och dressingroom en suite. Två till tre sovrum med terrass och badrum. Gästtoalett och tvättstuga. I den soliga trädgården anläggs ett mysigt område med saltvattenpool på ca 40 m2, utekök, grill och loungeyta. Övrigt är golvvärme, luftkonditionering varm/kallt och 20 kvm garage. San Augustin ligger fem minuter från Palma och har stränder, butiker och restauranger inom gångavstånd.

 • Boyta

  125m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104311
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: