Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bostadshus med stor potential i hjärtat av Palmas Gamla stan

Fakta Bilder

1812m2 10 Sovrum i Palma

Denna ljusa byggnad ligger mycket central intill ett vackert stadspalats i hjärtat av Palma. Byggnaden är i gott skick och har blivit godkänd av den kommunala byggnadsinspektionen (ITE), men är dock i behov av viss renovering. Den bebyggda markytan är ca 1962 kvm, boytan ca 1812 kvm fördelade över fem våningsplan samt två takterrasser om ca 150 tillsammans med strålande utsikt över takåsarna. Byggnaden består av fyra rymliga lägenheter och två butikslokar i entréplan. Dessa lokaler lämpar sig väl för omvandling till garageplatser. En av takvåningar har ett tiotal traditionella mallorkinska fönster och en vacker takstol. Beletage-lägenheten har högt i tak, utsmyckade eldstäder, välbevarade historiska golvplattor samt fina trädetaljer. Därutöver finns det en balkong mot gården. I huset finns det också plats för installation av en hiss.

 • Boyta

  1812m2
 • Sovrum

  10
 • Property ID

  02985
 • Badrum

  7
 • Pris

  5 625 406,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: