Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert beläget med tillgång till privat pool i gamla stan

Fakta Bilder

98m2 2 Sovrum i Old Town Palma

Ambitionen är att skapa ett lustfullt liv där smarta och väldesignade lösningar minimerar vardagens irritationsmoment

I hjärtat av Palma och den historiska äldre stadsdelen finns detta läckra nybyggnadsprojekt i modern och klassisk stil med öppen planlösning. Den ca 98 kvm stora bostaden innehåller ett ljust och rymligt vardagsrum och matsal med öppet komplett utrustat kök med vitvaror av Gaggenau, ett sovrum med privat badrum samt ett sovrum och ett badrum. Lägenheten har även en balkong med utsikt över innergården. Övriga faciliteter som detta lyxig inredda hem utrustas med Ek och sandstensgolv, klassiska takbjälkar, takhöjden är ca 2,7m, badrum i ljus mosaik och luftkonditionering varm/kallt. Ni finner även ett privat och ett gemensamt förråd för cyklar. Detta nybygge har även en egen gemensam pool. I närheten av bostaden ligger många restauranger, tapasbarer och trevliga shoppinggator.

 • Boyta

  98m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  7322
 • Badrum

  2
 • Pris

  787 078,24 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: