Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Praktfull lantställe i Finca-stil med tre gäststugor och fin utsikt över be - Sold

Fakta Bilder

880m2 8 Sovrum i Palma - Sold

Detta vackra lantställe med tre fristående gäststugor är som en oas i det mallorquinska landskapet i närheten av Palma på en markyta av 50.000 kvm. Den totala bostadsytan är på ca 880 kvm, har diverse öppna och överbyggda terrasser och uteplatser, ett fantastiskt poolområde samt en förtjusande palmträdgård på 10.000 kvm. Huvudbyggnaden innehåller en generös salong och matsal, köket som är komplett utrustad, fem sovrum och två badrum samt en gästtoalett. De tre gäststugorna är inredda med ett vardagsrum/matplats, ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömboende erbjuder är reversibel luftkonditionering, alarmsystem, tvåglasfönster, centralvärme (olja), grillplats, egen brunn samt ett flertal parkeringsplatser. Egendomen ligger idyllisk och avskild, men ändå nära Palma med sitt stora utbud av förströelse.

 • Boyta

  880m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  3011
 • Badrum

  7
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: