Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Parhus med fantastisk utsikt över hamnen

Fakta Bilder

139m2 3 Sovrum i Andratx

Ett charmigt parhus i en lugn och fridfull miljö bland vackra gemensamma trädgårdar och poolområde som ligger bara några minuters promenad från barer och restauranger vid hamnpromenaden i Port Andratx. Denna fastighet har traditionella terrakottagolv, träbjälkar, badrum i marmor och dessutom en öppen spis. Det har karaktär och charm i överflöd. En välkomnande entré leder till ett ljust och rymligt vardagsrum med spektakulär utsikt över hamnen och bergen bakom. En rymlig privat terrass nås via vardagsrummet och matsalen, vilket ger många möjligheter till middagar och att vistas i solen. Det stora sovrummet ligger på första våningen och är komplett med eget badrum, dressingroom och privat terrass, som även den har en fantastisk utsikt. Det finns ytterligare två sovrum, ett med extra badrum och privat terrass. Huset har också en gästtoalett, golvvärme, luftkonditionering, inbyggda garderober, förråd och två garageplatser.

 • Boyta

  139m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02EJZS
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 198 571,03 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: