Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Parhus med vacker havsutsikt över Palmabukten

Fakta Bilder

272m2 4 Sovrum i Bahia Grande

Detta trevånings hus har fyra sovrum, fyra badrum, en bastu, ångbad och badtunna. På bottenvåningen finns ett rymligt vardagsrum, en vinterträdgård med utsikt över Palmabukten och ett modernt kök som är utrustat med en japansk grill och en integrerad ångkokare. I källaren finns ett stort spelrum, som också kan omvandlas till en hemmabio, samt ett hälsocenter med ångbad och bubbelpool. De fyra sovrummen med egna badrum ligger på övervåningen. Både vardagsrummet och den ca 100 m² stora takterrassen erbjuder en vacker utsikt över Palmabukten

 • Boyta

  272m2
 • Tomt

  112m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  026W0L
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 933 188,78 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: