Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Luxuös penthouse med havsutsikt och bästa läge i Puerto Andratx - Sold

Fakta Bilder

293m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

På absoluta toppläge med vidunderlig havsutsikt finner ni detta luxuösa penthouse i ett mycket fint residens i Puerto Andratx. Lägenheten har söderläge och är ett av 20 lyxbostäder som erbjuder förutom en drömsk utsikt mot hamnen La Mola till Ibiza, endast bästa kvalitetsstandard, en fin anlagd medelhavsträdgård samt ett myckt vackert poolområde med generösa terrasser och två infinity-pooler med vattenfall, dusch och omklädningsrum. Den ca 293 kvm stora boytan av takvåningen fördelas på en mycket rymlig, ca 60 kvm stor salong och matsal med öppen spis, ett komplett utrustat kök med köksö/bardel, tre sovrum, alla med privata badrum en suite, ett gäst-WC samt en stor överbyggd terrass. Övrig elegant utrustning är bla upp till fyra meter breda skjutfönster för en härlig panoramablick, antika marmorgolv, grovkök, källare, garage, domotiksystem, golvväme, luftkonditionering varm/kallt samt ett alarmsystem. Det finns en möjlighet att köpa till en ca 90 kvm stor lägenhet om behov finns. Ett perfekt alternativ till villa.

 • Boyta

  293m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104315
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: