Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Penthouse-våning med stor takterrass och enastående panoramavy över Palma o - Sold

Fakta Bilder

289m2 3 Sovrum i Palma - Sold

Med ett fantastiskt läge och utsikt över Palma och havet erbjuder vi ett excellent boende i Bonnanova. Takvåningen är på ca 289 kvm inklusive en solterrass under tak samt den stora takterrassen som är på 100 kvm. Lägenheten innehåller en rymling salong och matsal med terrassen utanför, köket som är komplett utrustad, tre sovrum, samtliga med privata badrum en-suite. Övriga faciliteter och utrustning som detta penthouse erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, mormorgolv, tvåglasfönster, ett förråd och en p-plats i garaget under huset Dessutom finns i lägenhetskomplexet ett gemensamt poolområde, ett gym och en vackert anlagd trädgård. Palma med dess talrika restauranger, barer och shopping ligger helt nära. Vackra sandstränder finns också bara några bilminuter bort.

 • Boyta

  289m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  3013
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: