Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Påkostad egendom i idyllisk läge med strålande utsikt över landskapet och M

Fakta Bilder

450m2 6 Sovrum i Ibiza Town

Den vackra fastighet med strama eleganta linjer ligger helt privat på toppen av ett berg i Cala Llonga och får därför en betagande vy över Sol de Serra, golfbanan Roca Lisa och ända bort mot ön Formentera. Tomten omfattar en total yta på ca 7000 kvm. Eftersom fastigheten ligger i ett naturreservat, har ingen rätt att bygga i omedelbar närhet och det garanterar stor frihet och livskvalitet. Boytan av villan är ca 450 kvm och omfattar ett rymligt vardagsrum/matsal, ett kök, ett separat badrum samt sex sovrum, samtliga med egna privata badrum en suite. Det finns också ett flertal öppna och täckta solterrasser samt två fantastiska infinity pooler. Bostaden är utrustad med ett larmsystem.

 • Boyta

  450m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  1344
 • Badrum

  7
 • Pris

  3 901 873,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: