Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • PONERANDE, MALLORQUINSK FASTIGHET FÖR RENOVERING

Fakta Bilder

268m2 7 Sovrum i

Denna charmiga fastighet som behöver renovering ligger direkt på Plaza España och har en vacker utsikt över det emblematiska torget och dess gröna träd. Denna unika fastighet ligger i en restaurerad historisk byggnad från 1939 och har balkonger, en privat innergård, en hiss och en privat parkeringsplats. Den 268 m² stora lägenheten har två separata ingångar, högt i tak, ursprungliga klinkergolv, antika trädörrar och består av en entré och vardagsrum med rymliga anslutningsrum, två långa balkonger, ett kök, sex ytterligare rum och tre badrum. Uppdelningen kan ändras efter önskemål, till exempel kan två lägenheter också skapas. Ett 83 m² stort utomhusområde är också en del av detta intressanta erbjudande. Detta är ett perfekt tillfälle att skapa ett bra hem för dig själv på ett centralt läge i den vackra gamla staden Palma.

 • Boyta

  268m2
 • Sovrum

  7
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 355 400 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: