Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert stenhus på bästa adress i påkostad och modern design - Sold

Fakta Bilder

Gedigen drömvilla med havsutsikt - Sold

En sann Mallorcadröm man inte vill vakna upp ur! På första parkett erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva ett drömboende på oslagbart läge!

Denna storslagna naturstensvillan i modern finkastil ligger privat och ostört på en härlig parkliknande tomt i sydväst och ramas vackert in av en mur och har en grind försedd naturstenslagd uppfart. Härliga och generösa sällskapsytor, stora fönsterpartier, vacker eldstad och vidsträckt sjöutsikt.  Fastighetens tomtmark är på ca 1234 kvm som är omgärdat av en insynsskyddad mur i natursten. Bostadsytan är på ca 420 kvm, en härlig utemiljö med pool, snygg och praktisk utekök och flertal sköna solterrasser, både med och utan tak. Den mallorkinska byggstilen med dess typiska element som träbjälkar, sandstensvalv ger huset en speciell och ombonad karaktär. Bostaden omfattar rymlig salong, modern och komplett utrustat luxuöst BOFFI-kök med matplats samt fem sovrum och fyra badrum. Dessutom finns en separat belägen våning för nära och kära. Övriga faciliteter och utrustning som detta solida naturstenhus erbjuder är högkvalitativa dörrar och fönster i trä, luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (olja), golvvärme, dubbelgarage och alarm. Bostaden ligger helt nära den 18-hål-golfbanan och den lyxiga marinan av Puerto Andratx med dess imposanta yachter och shoppingmöjligheter är bara några minuter bort. Palma stad nås på 20 minuter per bil

 • Boyta

  420m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104296
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: