Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmant egendom i Medelhavsstil med hänförande panoramavy över hamnen och - Sold

Fakta Bilder

230m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den rymliga och väldisponerade charmiga fastighet med gästvåning ligger i det eftersökta Portals Nous med mycket vacker och rogivande havsutsikt. Tomtarealen är ca 1 150 kvm varav bostadsytan upptar 230 kvm. Det finns ett antal sköna terrasser och uteplatser, både med och utan tak samt ett underbart poolområde att svalka sig i. Huset är byggd i två våningar och innehåller i entréplan den stora och ljusa salongen med den öppna spisen, det komplett utrustade köket med matplatsen, huvudsovrummet med eget badrum en-suite och omklädningsrum, samt ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. De flesta rum på detta plan har utgång mot den stora solterrassen, poolen och trädgården. I nedervåningen finns en gästlägenhet med egen ingång som är inredd med ett allrum/sovrum, badrum och pentry. Övriga faciliteter av detta tilltalande hem är bl.a. luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, automatiskt bevattningssystem, grillplats samt ett dubbelgarage. I omedelbar närhet finns den exklusiva marinan Puerto Portals med flotta butiker, utsökta restauranger och barer, den kungliga golfbanan i Bendinat samt ett flertal underbara badstränder.

 • Boyta

  230m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2524
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: