Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Praktfull villa med fantastiskt poolområde och underbar panoramautsikt över

Fakta Bilder

450m2 7 Sovrum i Ibiza Town

På en 3 600 kvm stor fastighet i Sant Josep finns den i typisk Ibizastil byggda villan som erbjuder en imponerande panoramavy över havet, halvön Es Vedra och det böljande landskapet. Villans 2 våningsplan har en boyta på 450 kvm och vackra solterrasser som är tillsammans hela 400 kvm stora. Andra fördelar av villan är den underbara poolen och den färgrika trädgården. I entréplan finns en rymlig salong med öppen spis, matsal, ett mysigt rum med vackert murad öppen spis, ett komplett utrustat kök med träbjälkar i taket, grovkök och en gästtoalett. Här finns också de 6 sovrummen, fem av dem med egna badrum en-suite. Nästan alla rum på denna nivå har direkt tillgång till den underbara terrassen med havsutsikt och till poolen. På övervåningen finns ett gym och det största sovrummet med eget badrum och direkt tillgång till terrassen. Övriga faciliteter av detta eleganta hus är bl.a. luftkonditionering varm/kallt, bevattningssystem för trädgården, jacuzzi, vinkällare, en patio samt ett flertal p-platser utomhus. Alldeles i närheten ligger den pittoreska sandstranden Cala Corbo. Ibiza stad med många affärer, restauranger och barer är ca 30 minuters bilresa bort.

 • Boyta

  450m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  8141
 • Badrum

  7
 • Pris

  3 967 558 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: