Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • PRISBELÖNT DESIGNERVILLA MED HAVSUTSIKT

Fakta Bilder

222m2 4 Sovrum i Bonanova

Denna nya designvilla byggdes med material av högsta kvalitet och imponerar med sin prisbelönta arkitektoniska design. Det verkar som det perfekta huset att ha kul med familj och vänner. Fastigheten ligger på en lugn gata på höjden av Bonanova, nära de internationella skolorna och bara 5 minuter från Palma centrum. Huset byggdes med öppna ytor och stora fönster genom vilka ljuset fritt kan komma in i vardagsrummen. Du kan se trädgården och havet från de flesta av rummen. På bottenvåningen finns det stora öppna köket, vardagsrummet och matsalen med tillgång till poolen, 3 sovrum och 2 badrum. Det stora sovrummet med eget badrum är på övervåningen. Det är planerat att bygga ett skydd för två eller tre bilar och plantera några palmer och gräs i trädgården. Definitivt värt ett besök!

 • Boyta

  222m2
 • Tomt

  1134m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02I2J8
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 705 515,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: