Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Superb villa vid havet med fabulösa solterrasser - Sold

Fakta Bilder

512m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Välkommen att titta in i detta excellenta, helt hus och njut av den mycket stilfulla och med högsta byggstandard producerade villan. Fastigheten finns i Puerto Andratx med strålande utsikt mot Medelhavet på en tomt av 1 000 kvm, varav bostadsytan upptar ca 512 kvm och de underbara terrassområden, både öppna och täckta är tillsammans ca 339 kvm stora. Dessutom finns på tomten en härlig 44 kvm stor swimmingpool med whirlpool. Husets tre våningsplan fördelas enligt följande: i entréplan ligger den mycket generöst utformade salongen med öppen spis och med utgång till terrassen med havsutsikt och poolområdet, det högteknologiska och lyxiga köket med matplats, grovkök intill och terrasstillgång. En trappa upp finns masterbedroom med dressingroom och badrum en suite, ytterligare två sovrum, båda med sina egna eleganta badrum. En trappa leder upp till tornrummet , som är utrustad med ett sovrum och ett badrum. Bottenvåningen är inredd med ett fitnesrum, vinkällare samt ett rum med bardisk som med fördel kan nyttjas till hemmabio. Övriga faciliteter av detta eleganta och moderna hem är bl.a. golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, porttelefon, varuhiss upp till grovköket, solceller, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett dubbelgarage.

 • Boyta

  512m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2467
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: