Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusivt egendom med havsutsikt och vacker färggrann trädgård och pool - Sold

Fakta Bilder

680m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Detta högklassiga hem ligger majestätiskt ovanför Puerto Andratx hamn med en strålande havsutsikt. Markytan är på 1 780 kvm, villans bostadsyta är 680 kvm med både öppna och inbyggda terrasser på sammanlagt 400 kvm, dessutom finns ett separat gästappartement, ett fabulöst poolområde och en underbar subtropisk trädgård på tomten. Villans 2 våningar omfattar i entréplan en mycket stor salong med plats för 2 sittgrupper, 2 öppna spisar och utgång till en fantastisk terrass med havsutsikt, en stor matsal också den med öppen spis och med utgång till en uteplats, ett rymligt kök med köksö och med ett skafferi intill, samt ett gäst-wc. I undervåningen finns en lägenhet för personal med pentry, ett bibliotek med utgång till en terrass samt 5 sovrum, samtliga med sina egna badrum och utgångar till poolområdet och trädgården. Den eleganta villan är mycket smakfull inredd och är bl.a. försedd med centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, marmor- och teakgolv, kameraövervakning av området, 24 timmars Security service. Carport. Huset är en pärla och känns mycket luftig med sin generösa takhöjd på hela 3,40 m.

 • Boyta

  680m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  104148
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: