Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv villa med panorama havsutsikt som har allt man kan önska och lite

Fakta Bilder

777m2 4 Sovrum i Puerto Andratx

Den vackra ljusa och luftiga lyxvillan är belägen ovanför Puerto Andratx och erbjuder en hisnande utsikt över bukten i Cala Llamp och det öppna Medelhavet. Fastighetens totala markyta är 1.735 kvm, boytan 777kvm, underbara både öppna och överbyggda terrasser är på 189 kvm tillsammans, en fantastiskt stor swimmingpool, vackert anlagd trädgård med palmträd och en separat gästlägenhet. Bostaden är fördelat på två våningsplan. På entréplan finns det mycket stora huvudsovrummet med lounge, dressingroom och mycket rymligt badrum som har högt i tak, samt en privat terrass med havsutsikt. På detta våningsplan finns ytterligare två sovrum, båda med egna badrum en suite och terrasstillgång, samt en TV-lounge med gästtoalett intill. Detta rum skulle kunna användas som gästrum eftersom det finns egen ingång till detta. En trappa ned ligger den stora salongen med öppen spis, matsal, komplett utrustad kök med angränsande grovkök, diverse förråd och en gästtoalett. Nästan alla rum på denna nivå har direkt tillgång till det sköna poolområde och mysiga viloplatser. Nedanför poolterrassen finns en gästlägenhet med separat ingång som är inredd med ett vardagsrum som går fint att använda som sovrum. Dessutom finns här ett gym, ett badrum och en bodega. Övriga faciliteter av detta mycket eleganta och exklusiva boende är bl.a. centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, porttelefon med video, larmsystem, automatiskt bevattningssystem, ett dubbelgarage och diverse p-platser utomhus. En 24 timmars säkerhetstjänst är kopplat till fastigheten. Dessutom finns en fastighetsskötare som ser till egendomen när ägaren är bortrest.

 • Boyta

  777m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2581
 • Badrum

  5
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: