Lavin Estates | Radhus med karaktär i Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Radhus med karaktär i Santa Catalina

Fakta Bilder

140m2 2 Sovrum i Son Armadams

Mycket bra beläget radhus med två våningar på en lugn men mycket central gata, inom gångavstånd från Santa Catalinas marknadstorg och bara några steg från strandpromenaden. På nedre våningen finns ett sovrum (för närvarande ett kontor), ett vardagsrum, ett komplett badrum och ett separat kök med tillgång till uteplatsen. Hela övervåningen består av master-sviten i loftstil, öppen planlösning med integrerat duschrum. Högt i tak med synliga balkar, synliga naturstensväggar och en vacker anlagd innergård. Det har centralvärme och luftkonditionering (varm / kall). På grund av sin layout är detta hus mer lämpligt för ett par utan barn än med barn.
 • Boyta

  140m2
 • Tomt

  109m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02NUG5
 • Badrum

  2
 • Pris

  945 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: