Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppmodernt radhus med takterrass och fantastisk utsikt, i hjärtat av Palma - Sold

Fakta Bilder

621m2 5 Sovrum i Palma - Sold

Detta moderna townhouse har nyligen renoverats och är i toppskick. Det är beläget i hjärtat av Palmas gamla stan och erbjuder från dess ca. 90m2 stora solterrasser - på två våningar - en fantastisk utsikt över stadens takåsar. Den uppvärmda poolen på takterrassen är perfekt för sol och avkoppling. Boytan är ca. 621m2 och uppdelad i öppen planlösning med ett lyxig vardagsrum / matrum med öppen spis och fullt utrustat kök samt fyra sovrum med badrum en suite, ett sovrum och ett extra badrum. Dessutom erbjuder detta underbara townhouse två gäst badrum, en tvättstuga, ett förråd och ett omklädningsrum. Övriga faciliteter och utrustning i fastigheten omfattar ISO fönster, centralvärme, luftkonditionering, smarta hem-system, vacker marmor och parkettgolv, hiss, gym, bastu samt ett garage med plats för upp till fyra bilar. Palmas centrum med dess otaliga restauranger, barer och butiker ligger i omedelbar närhet av huset.

 • Boyta

  621m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  32734
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: