Lavin Estates | Renovated apartment in walking distance to Port…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet inom gångavstånd till Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

Renovated apartment in walking distance to Port Andratx - Sold

Denna vackert moderna renoverade lägenhet med panoramautsikt över havet och hamnen är en fantastisk pärla i ett eftertraktat läge. Den exklusiva fastigheten ligger bara en kort promenad från de charmiga kaféerna, förstklassiga restaurangerna och utsökta butikerna som bidrar till den livliga atmosfären i Port Andratx. Port Andratx är den främsta natur- och fiskehamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Den rymliga lägenheten är på en nivå och erbjuder totalt 3 sovrum, alla med eget badrum. En väl genomtänkt planlösning möjliggör en harmonisk uppdelning av bostadsytan. Vardagsrummet leder ut till en rymlig terrass, som kännetecknas av sin blandning av täckta och öppna ytor. Spektakulära solnedgångar kan avnjutas från både huvudterrassen och den privata terrassen. Denna fastighet har högkvalitativa ytbehandlingar, inklusive elegant lagda naturstengolv, dubbelglasade fönster för optimal energieffektivitet och modern luftkonditionering för ett bekvämt inomhusklimat. En hiss ger bekväm tillgång till lägenheten och ökar komforten. Ett privat garage med parkeringsplats för ett fordon finns tillgängligt. Det gemensamma komplexet har en pool.
 • Boyta

  115m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T0OI
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: