Lavin Estates | Renoverad lägenhet med öppen utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet med öppen utsikt

Fakta Bilder

91m2 3 Sovrum i Santa Catalina

Denna renoverade lägenhet ligger i det charmiga Santa Catalina-området och erbjuder mycket bekvämt boende och en fantastisk öppen terrass för att njuta av den varma Medelhavslivsstilen. Det finns tre dubbelrum alla med inbyggda garderober med ledbelysning, ett komplett badrum med dubbel dusch och ett handsnidat handfat av Binissalem-sten, en gästtoalett, ett öppet vardagsrum, matsal och kök som flyter ut till terrassen. Köket har också en bänkskiva i Binissalem-sten och en vinkyl. Den generösa terrassen är stjärnan i showen med sin öppna utsikt över både slottet Bellver och Na Burgessa-statyn. Ytterligare funktioner i denna lägenhet inkluderar luftkonditionering, elektrisk golvvärme i badrummen, tvättstuga och ett privat förråd på den gemensamma takterrassen.
 • Boyta

  91m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T052
 • Badrum

  1
 • Pris

  680 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: