Lavin Estates | Renoverad lägenhet i Son Armadams
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Renoverad lägenhet i Son Armadams

Fakta Bilder

85m2 2 Sovrum i Son Armadams

Denna lägenhet ligger i ett lugnt men centralt läge, har totalrenoverats (färdigställande maj 2023) och ligger på 5: e våningen i ett bostadshus. Santa Catalina och strandpromenaden ligger bara 2 minuter bort. Fastigheten har eftermiddagssol och en fri utsikt. Den består av ett rymligt vardagsrum-matsal med öppet kök, en terrass på cirka 8 m2, 2 sovrum + ett kontor, samt ett badrum och en gästtoalett. Lägenheten har bra material samt luftkonditionering och golvvärme i badrummen. Låga underhållskostnader.
 • Boyta

  85m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02S28G
 • Badrum

  2
 • Pris

  525 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: